Mijn vader zei altijd dat het goed is voor de geest om iets met je te drinken op het werk. Ik geloof in dat en ik zou graag mijn ervaringen met u delen in een reeks berichten over de beste fles rekken rond. Als u een fles rek die u wilt delen, laat dan een reactie op dit bericht en ik zal uw rek toe te voegen aan mijn groeiende collectie.

Wat is een flessenrek? Een flessenrek is een container (een glazen fles op wielen) bevestigd aan een steun (een muur of een plank) voor het vasthouden van een vloeistof. Ze zijn geweldig voor het maken van een "natte bar" of bar op een tafel of een bankje. De rekken kunnen ook worden gebruikt om wijn op te slaan om morsen te voorkomen of om een soort van soep station (bijvoorbeeld soep op een bord) waarin u bereiden wat vloeistof voor je vrienden.

Op sociale media vind je mij in de vorm van Sophie. Laat het me weten als je contact wilt opnemen.

Ik ga over een maand weer schrijven. Als u op zoek bent naar nieuwe flessenrekken, dan u geïnteresseerd zijn in mijn post op flessen die niet echt flessen. Ik heb ook samen een zeer mooi artikel over hoe goed op te slaan uw flessen.

Het is ongeveer dezelfde hoeveelheid info als deze, maar het is niet in het Nederlands en het is niet zo lang. Als u niet weet hoe u uw flessen op te slaan, adviseer ik u dit artikel te lezen.

Als u vragen hebt, dan voel je vrij om me te vragen op deze blog. Als ik niet kan uw vraag te beantwoorden, dan ben ik niet zeker hoe de jouwe te beantwoorden, dus voel je vrij om me te laten weten wat je wilt dat ik schrijf over in de commentaren hieronder. Dit is een lijst van mijn flessen die ik heb gehad, naar mijn mening, voor ten minste 6-10 jaar, en zijn nu verouderd.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik altijd al hield van het idee van het stapelen van dingen in de auto en wilde mijn eigen te maken!

Ik begon mijn reis door te proberen om de perfecte wijnrek te maken vanaf nul, want in Nederland is het concept van rekken is een beetje anders. De rekken die ik heb gemaakt zijn afkomstig uit de supermarkt of wijnwinkels en ik heb nog nooit geprobeerd om een van huis te maken. Maar hoe meer ik leerde, hoe meer ik besefte dat dit een heel gemakkelijk ding om te doen en dat het eigenlijk zou geweldig zijn! Dus vandaag presenteer ik mijn eerste wijnrek project!

Het project kostte me 6 maanden om te voltooien, dus hier is het eindproduct:

Het idee was om een flessenrek te maken vanaf de bovenkant van een bierfles, maar omdat er in Nederland geen flessenrek beschikbaar is, was de enige optie om een wijnrek uit een online winkel te gebruiken.