Op het eerste gezicht, deze flessen kijken om precies de juiste maat voor uw huis. Het is gewoon dat dit niet het geval is. Lees verder om erachter te komen waarom deze flessen niet de perfecte pasvorm voor uw huis zijn.

1. Grootte zaken

De fles rek in kwestie is van een grote Amerikaanse merk dat ik moet zeggen was zeer moeilijk te vinden. Het kwam verpakt in de standaard plastic fles hoesje dat is te vinden in de meeste flessenrekken (denk ik). Dit product komt in slechts een paar kleuren, maar de rode, zwarte en oranje kleuren zien er allemaal prima uit. Echter, de witte en gele flessen, die deel uitmaken van de meerderheid van deze rekken, zijn volledig verschillend. Zoals ik hierboven al zei, het wit is een meer traditionele stijl, en de gele fles is een nieuwere stijl. Ik denk dat het heet een "re-filler" voor de witte kleur. Dit is een beetje een verrassing voor mij, omdat de fles is al in de mouw wanneer het etiket wordt verwijderd.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we een breed scala aan tests met een hoge reproduceerbaarheid produceren. Als u een specifieke test nodig hebt, u ook een van onze testlaboratoria er een gratis laten verzenden, wat 'flessenrekken' wordt genoemd.

Klik op een test hieronder om er meer over te lezen en om een selectie van voorbeeldtests te zien. Wat voor test gebruik je om een flessenrek te testen? Als u ervoor wilt zorgen dat uw flessenrek schoon is en dat het veilig is, u de houdbaarheid testen met onze flessenrekplanktest. Deze test meet de houdbaarheid van een plank. Dit is een geweldige test om te controleren of een flessenrek kan houden zo veel als nodig is. Als de plank is niet veilig omwille van de veiligheid, dan is de plank zal worden gereinigd en vervangen of u een nieuwe plank te kopen en toe te voegen aan uw rek.

Je zou willen beginnen met een fles rack blog als de onze. Het is heel simpel: Plaats gewoon foto's van je rekken en leg uit wat het merk erin ziet. Je mag meer foto's van je rekken (en de merken waarmee je werkt) op dezelfde pagina plaatsen, als je wilt. We hebben graag verschillende meningen. Het is goed voor merken en voor ons. Maar we mogen geen persoonlijke foto's (of links naar uw sociale media-accounts) van onze racks op de blog plaatsen. Dat komt omdat ze bezoekers in verwarring kunnen brengen en ze minder snel kunnen laten terugkomen. Zoals voor het plaatsen van links naar onze sociale media-accounts, dat is iets wat we denken dat je moet jezelf goed beschermd tegen, indien mogelijk.

We hebben een aantal andere pagina's over flessenrekken die we heel graag de gelegenheid willen hebben om te delen. Sommigen van hen kunnen alleen worden geplaatst op onze blog. Voor de rest u de onderstaande link volgen.

Wij geloven dat wetenschappelijke en wetenschappelijke beoordelingen elkaar uitsluiten en niet beide tegelijk kunnen bestaan. Daarom vinden we het belangrijk om die twee te combineren. In deze blog laten we u, onze lezers, zien wat er wordt gemeten, waarom het wordt gemeten, en hoe de informatie wordt gepresenteerd.

Wij geloven in transparantie met betrekking tot de data en data punten. In feite, zoals u zult zien, ik geloof in het zo sterk dat ik mijn persoonlijke gegevens op de homepage van de blog. Dit betekent echter niet dat ik de gegevens die ik gebruik niet vertrouw. En in deze blog, zult u zien, zijn er veel studies worden gedaan om u te helpen beter te begrijpen van de fles rekken die wij aanbieden op onze website.

De wetenschappelijke methode is om ervoor te zorgen dat de resultaten die u op het punt staat te lezen is zo nauwkeurig mogelijk. Dit betekent dat ik dezelfde gegevens en gegevenspunten heb opgenomen voor elk flessenrek dat we ooit hebben gepubliceerd.

Te vaak mensen krijgen opgewonden door een nieuwe fles rek, alleen om gefrustreerd te raken en terug te keren voor een terugbetaling. Als je geen geld terugkrijgt omdat we iets hebben waar je van houdt, meld het dan! We willen een betere ervaring bieden voor iedereen, of je nu klant bent of niet. Vul dit formulier in om er zeker van te zijn dat we geen slechte beoordeling achterlaten.

Ik ben op zoek naar een nieuwe fles rek te kopen voor mijn garage. Is er een gerenommeerde fabrikant waar ik naar toe kan gaan? Als u op zoek bent naar een high-end fabrikant voor uw volgende garage of huis, bent u niet op zoek ver genoeg. Er zijn tientallen fabrikanten die mooie flessenrekken produceren. Er zijn veel merken die deze rekken maken en we gaan een lijst met u delen. Deze lijst bevat alleen producten die voldoen aan de richtlijnen voor ons test- en verificatieproces. Als u niet tevreden bent met een van de genoemde merken, hebben we een eenvoudige, transparante manier om het recht te zetten.